måndag 23 september 2013

Moodboard badrum

Godmorgon finisar!! Denna måndag börjar jag med att dela med mig av lite tankar kring vårt hem igen. Sakta, sakta går det pikulite framåt... Har ju knappt hunnit berätta vad som är på gång här, egentligen. Badrum, bastu och grovkök håller på att rivas och igårkväll satt vi och funderade hur vi vill ha det i de rummen. Vi enades (efter lite Diskussion ;) om att vi vill utgå från huset och miljön runtomkring och ta vara på sekelskifteskänslan (som också var den avgörande faktorn för att vi föll för detta hus) Huset är byggd i början av 90- talet, men stilen allt från fasad, pardörrar inne som ute, kakelugn till breda golvlister och härliga fönster sätter stilen på huset.



Marockanska stilen eller schackrutigt golv (eller något heelt annat?) sitter jag här och funderar nu? Ni bloggvänner som har Marrakesch, är ni nöjda?? Vita kakel med fasad kant är tidstypiskt och känns lite elegant, precis så vill vi ha det i detta hus! Så de kommer upp på väggen i badrum som på bilden. De vita fasade glansiga kaklen vill vi en dag också sätta i köket om vi renoverar den delen! (Det får bli ett heeelt annat inlägg, hehe).

För att få in jordelementet blir det handdukar i varma mustiga färger enligt säsong, orange, brunt, beige och säkerligen några härliga korgar... Några guldiga detaljer, levande ljus och en gnutta svart svart till det och Nina känner sig hemma och redo för tända ljus, spa och champagne (läs: badankor, leksaker och hellokitty shampoo) ! Hihi...

Härlig måndag till er!

4 kommentarer:

  1. Supersnygg moodboard du fixat till. Marrakesch-plattor är så snyggt. Men jag hade nog fegat ur. Rädd för att tröttna.

    Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Det där ser ju hur snyggt som helst ut, bra färg på Marrakesch-plattorna, en färg som håller länge.

    SvaraRadera
  3. Definitivt ja! :) har själv funderat på mönstrat golv i den stilen, men i kombination med vit halvväggpanel (stående), för att få in lite trä i vår lilla gästtoa.. Så go for it! :) kram h

    SvaraRadera