torsdag 19 september 2013

House Doctor i hallen

Lite lagom feng och lite lagom shui håller vi på och skapar här hemma. Givetvis... Men, jag har skalat av allt som heter stress och måsten med hemmet nu. Har accepterat, att just nu, har vi inte den tid jag önskar vi hade. Så nu! Nu siktar vi på de lååångsiktiga målen. Haha! Den som väntar på något gott alltså... Vi har ju ett hus. Bara det. Wow. Shuitpomfritt. Har verkligen inte hunnit med i svängarna på sista tiden!! Måste man kratta löv nu också?


Dethär med hallen då. Är ju alltid knepigt att få till. För tillfället har jag parkerat ett bord där hos oss. Den tjänar sitt syfte mycket väl tillsvidare - den gör mig glad varje gång jag kommer hem och varje gång jag far, även resten av familjen har uppmärksammat detta kan jag säga er! ... Idag sprang jag in till Blossom och köpte lyktan jag klämt på flera gånger vid Seven Roses i Vasa. Mera Nina än så kan en lykta knappast bli.


Och se där nere. Jag blir glad även när jag kommer ner från något som en vacker dag ska vara vårt kontor/arbetsrum. Mera feng shui än så blir det inte. Att det till höger om bilden råder total kaos ignorerar jag nu. Visst?


Nu checkar jag ut. Glad och nöjd med dagen som ännu inte ens är slut!

Lykta - House Doctor från Blossom 
Lampa - Pentik
Tavla - Ikea
Bord - Oldie but goldie

4 kommentarer:

 1. Kanonsnygg lykta!

  Det är ju egentligen rätt smart att ta det lite lugnt när man inreder ett nytt hem. Men det är ju så svårt när man är ivrig!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Jag älskar verkligen ditt sätt att komponera ihop saker. Alltid så fint.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Det kommer att bli sååå fint hemma hos er!

  SvaraRadera