måndag 6 maj 2013

Stockholm i mitt hjärta och i min matta.

Hur snygga får man vara. Egentligen.

Dessa kvinnor erbjöd på en sådan underbar god energi i Stockholm att det fortfarande kittlar lite i mina tår. Kommer att tänka på Malenas och Jannices peppande ord varje dag jag känner mig lost i min feng shui värld.

Hej på er och swooosh vad tiden rinner iväg. Knappt så man hinner med. Känner ni igen er i det? Stockholm erbjöd mig så många guldkorn att ta med mig hem denna helg. Det är nästan så man skäms. Så bra hade jag det. Mycket tack vare inspiratörerna ovan, men även tack vare några andra härliga typer som jag hade glädjen att umgås med en hel del under helgen. Ni som vill ha läsning ifrån härliga typer kan jag gott rekommendera följande bloggar:


Susanne och Amanda med bloggarna villatretton och houseofmandy var mor och dotter (så sött att jag domnar bort lite grann). Utöver söthetsfaktorn har de även delikat smak för inredning så in med er dit om ni behöver inspiration för hemmet. Deras skratt var så smittsamt att jag nästan grät ibland. Bokstavligen. Tidsoptimisten och jag delade både ett glas vin och hårtips. Mitt hår fick en stund i rampljuset tack vare henne, så kika in där om ni vill veta mer om den storyn. Lena med bloggen gott för själen var en genomhärlig bloggerska som verkligen fick mig att känna mig hemma i vimlet bland alla andra. Linda med bloggen hem och trevligheter sade dom precis rätta sakerna för att få mig att skratta tills käkarna krampade och magen värkte. Kram till er och tack. 





Ett perfekt avslut på helgen blev för min del en shoppingrunda som jag unnade mig själv. Nyfiken på vad som fick följa med mig i kappsäcken? För att citera min sambo "vem fasen far till Stockholm och kommer hem med en matta" Nina i ett nötskal. Det var ju den perfekta färgen och materialet.. och strukturen. Ni förstår? Lovar att visa bilder, förstår att ni knappt kommer att kunna sova efter detta avslöjande. Godkväll till er kära ni.

12 kommentarer:

  1. Åh, tack snälla du för fina ord! Och tack själv för att du förgyllde min helg! Gillade dig skarpt. Jag tror på dig. Tror att du kommer att bli stor i Finland!

    Hoppas våra vägar korsas igen!

    Kram Lena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen o tusen tack för dina ord Lena. Dem skall jag ta vara på!

      Ha en bra kväll, kram.

      Radera
  2. Men åhhh, Tack söta du <3 Tack för dom fina orden.

    Kan inte annat än hålla med, vilken dag vi hade med mycket skratt & tok precis som det ska vara!
    Jättekul att få lära känna dig. Du är en fantastisk tjej som jag tror det kommer gå jättebra för..:-)
    Jag önskar dig allt gott.
    Hoppas att vi kommer ses fler gånger!

    Må så gott
    Stor kram Susanne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ni överöser mig med sådana fina ord att jag nog får byta rubriken i förra inlägget till Enköping i mitt hjärta. Tack fina Susanne!

      Ha en fin kväll, kram.

      Radera
  3. Hej finaste Nina!

    Ååh va kul det var att träffa dig. Du måste komma till Sweden snart igen :) (Ja en sväng innan du blir "big in findland" och sedan igen och tipsa oss amatörbloggare hur man ska bete sig sen när du är lika stor som Malena (om inte större, hehe) ;)

    Hoppas resan hem gick fint, Må så gott,
    KRAAM Amanda

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack detsamma Amanda. Hoppas det gick bra med foten idag. Ja, Sweden kan jag knappast hålla mig ifrån, och ifall det börjar ta för länge får ni allt hoppa på flyget till Vasa. Ni är så välkomna :)

      Kram till dig

      Radera
  4. Köpte du en matta, hahahah. Låter som du har haft the time of your life. Väntar på mera bilder.
    Linnéa

    SvaraRadera
    Svar
    1. hahah, ja, Linnéa inser nu att det låter ganska ... desperat. Fniss. Men om man behöver en hampa matta så behöver man! Kram!

      Radera
  5. Nämen hej Nina,
    hoppas du har det bra!

    Nu är det jättelänge sen jag kikat in till dig,
    måste genast ta och lägga dig på bloglovin för fortlöpande uppdateringar :)

    Men va kul att du varit till Stockholm,
    kan tänka mig att det var såå inspirerande!

    Nu ska jag skrolla ner lite här,
    må så gott och ha en riktigt skön vår.

    Kram.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej på dig!

      Det var verkligen en härligt inspirerande resa med många nya tankar att snurra på.
      Vad roligt med ditt nya projekt på vinden förresten! Ljuset får nog kreativiteten att rulla igen. Härligt med vår.

      Kram till dig.

      Radera
  6. Hej!! Vad kul att hitta till dig!! Nu ska jag ta mig en titt härinne. .. Och du, jag försökte mig på "din" håruppsättning i söndags, det gick sådär:) en diy please:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej och vad kul att du hitta dig hit!! Hihi, jag tror jag ska anta din utmaning om en diy. Vi får väl se hur det blir!

      Ha en härlig helg, kram Nina

      Radera