torsdag 9 maj 2013

En stund, bara.

Planering och rutiner i all ära. Men jag känner att det viktigaste är att släppa taget om allt. Har blivit så enormt klok det senaste året vill jag påstå. Har lärt mig så mycket om vad man behöver för att må bra, egentligen. Planerar så lite som möjligt och litar på min bästa instinkt, magkänslan. Kalendern är inte min bästa vän, klockan tickar inte längre konstant i mina öron och dagen blir, som den blir. Ofta blir det rätt så bra då. (Ibland kanske man släpper taget lite väl mycket, och då blir man utan mjölk i hemmet, på en röd dag).
Idag blev dagen inte riktigt som tänkt då jag kände mig enormt trött direkt från morgonen. Fångade dagens finaste ögonblick till er iallafall med regndroppar i bakgrunden och tända ljus bredvid. Det goda för själen. Resten av dagen får förbli ett mysterium. Det är kontrasterna som gör oss så gott. Yin och yang. Hektiskt mot vila. Fartfyllt mot lugnet. Ha en finfin ledig dag.

Efter några om och men borde ni nu kunna hitta min blogg under det rätta namnet A little bit of balance.  Skrolla och håll utkik efter följ knappen på den högra sidan.


Viime vuoden aikana olen oppinut niin paljon elämisestä. Rutiinit ja suunnittelu kunniaan, tärkeintä on kuitenkin pystyä päästämään kaikista ajatuksista ja antaa mielen ja kehon palautua. Tallensin tämän päivän rennon hetken joka toi itsensä kotiimme sateen saattelemana.

Voit nyt seurata minua bloglovin kautta. 

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4408991/?claim=5bj5ynkshft">Följ min blogg med Bloglovin</a>

5 kommentarer:

 1. Vad fint du har det!

  Ibland får man skita fullständigt i alla måsten och bara låta dagen ha sin gång. Det är helt ok tycker jag. :0)

  Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väl sagt, Linda. Skall bli bättre på det!

   kram till dig och tack för fina orden på insta.

   Radera
 2. Haha, vi blev OCKSÅ utan mjölk, torsdagen till ära! ;) men kanske ett sunt tecken? Kram h

  SvaraRadera
  Svar
  1. hihi, sunt och väääldigt irriterande (behöver mjöl till kaffe, punkt o slut) Kram!

   Radera
  2. inte mjöl.. de sku bli äckligt. Mjölk. :) Kram

   Radera