onsdag 28 augusti 2013

Morning moments

Det är väl ingen som missat att jag gillar att plocka in element från naturen? nej, tänkte väl det, hihi. 
Plankan som har intryckta spår av sandkorn och blomman som vinden kapat av som jag plockat in från altanen skapar idag min arbetsplats tillsammans med koppunderlagen från Juthbacka och några tända ljus. Det är svårt att inte må bra här. Om ni förstår hur jag menar.

Hur underbart vore det inte att börja varje dag såhär... Kanske något att sträva till? För det tar ju bara tre minuter. Kan väl erkänna att det är lite svårt ibland. Nästintill omöjligt. Men ändå inte....

Finfin onsdag till er!

psst. följ mig på instagram om ni vill hänga med i svängarna nu: balancebynina. Där uppdateras det om bloggen hamnar att pausa under flytten. Annars följer ni bloggen enklast via bloglovin. Klicka på ikonen i högra spalten för att finna den. Kram till er

4 kommentarer:

 1. Så vackert i sin enkelhet. Jag plockade med mig en brädbit från stranden på Gotland så jag är med dig med det här att plocka in naturen i huset ;) .

  SvaraRadera
 2. Ibland är det enkla det allra vackraste! Jag gillar också att ta in naturen i inredningen, finns ju så mycket vackert att plocka med sig:)

  Fin blogg du har förresten!:)
  Ha en fin onsdag /Linda

  SvaraRadera
 3. Jättefint!
  Ja det vore mysigt med en sån start varje morgon..:-)

  KRAM

  SvaraRadera