måndag 5 augusti 2013

En liten bit hylla.Augustimånad har smygit sig på vår familj helt obemärkt. Augustimånad betyder att mitt jobb börjar rulla på igen (!)  med fulla dagar då fröken går till dagis. Denna måndag startas därmed lite inspiration.

Denna gång får ikeas hyllsystem (prisvärd!) stå i rampljuset igen. Men, sådana här hyllsystem är verkligen guld värda! Vi behöver ju plats att ställa de prylar som betyder lite extra mycket för oss. För vad händer annars? Jo prylarna glöms bort och stängs in i en random låda. Att ställa fram saker man tycker om är bra feng shui och gör oss glada och för oss framåt, så fram med alla bortgömda skatter. På bilden ser ni även ett perfekt sätt att få flowet igång i ett hörn som känns halvfärdigt och tråkigt genom att sätta hyllan där. Ja, ni hör att jag är såld på denna produkt.

Hyllsystemet i fråga är större i verklighet än vad produktbilderna visar, så mitt tips är att mäta noggrant.

Kika in här för att inspireras av detta hem som känns som bomull för ögonen och ha en härlig start på veckan!

6 kommentarer:

 1. Så fint med hyllan i hörnet! Just den hyllan har kommit upp här hos mig också :-) Gillar den skarpt! Japp, den är definitivt större än den ser ut... så jag håller med, mät! Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den var så fantastiskt snygg hos dig alltså, inspiration på hög nivå!!

   Ha en fin måndag!

   Radera
 2. Svar
  1. Praktiska snygga helheter får tummen upp!

   Stor kram!

   Radera
 3. Väldigt väldigt snyggt hos dig!!! Bra hyllsystem. Måste kika vidare i din fina blogg. Kul att du gillade min hall! Kram Nilla

  SvaraRadera