tisdag 23 juli 2013

Sick sack mönster.Eldelementet är det element som det skall finnas minst av om man vill behålla den harmoniska känslan i hemmet. Det räcker med andra ord med en enda kudde i djurmönster för att ge liv åt hela inredningen i ett rum. De flesta av er i kommentarsfältet var lite tveksamma till att ta in kissemiss mönstret i inredningen och idag blir det passande nog fokus på mönster istället! 

Sick sack mönstret ger en väldigt aktiv känsla i rummet och är passande som större element i arbetsrum, kök eller varför inte som en mindre detalj i grovköket för att pigga upp tillvaron medan man gör vardagssysslorna. Tänk på att ett mönster som detta tar sig allra bäst med något i mjuk form vid sin sida. Jag söker själv matta till köket och alternativet till höger, Anno siksak bomullsmattan, är mycket lockande. Den är dock grå-vit i verkligheten, tyvärr var alla bilderna jag hittade lite missvisande. Snygg är den hursomhelst och färgerna väldigt harmoniska. Mattorna finns här.

Produkter ifrån Ikea, Kodin Ykkönen och Marimekko.

Fin tisdag till er!

2 kommentarer:

  1. Jag har själv en kudde i samma mönster i glada färger från H&M Home.. Är riktigt sugen på att virka en filt i just sicksack-mönster också. Men den idén får nog gro lite till.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh va härligt att virka själv! heja dig!

      Radera