fredag 10 maj 2013

Kreativa tofsen.

Visste att denhär dagen någongång, mer eller mindre, måste komma. Att stå framför kameran. På riktigt kan jag säga att det var precis så svårt som det ser ut att vara. Försöker tvinga mitt huvud att vända mot kameran här. Bestämde mig redan tidigare att det är totalt förbjudet för mig att gå in om fem minuter och radera detta inägg. Fniss.

Jag menar, hur svårt kan e va.. (Blink blink)

Tack till mina bloggvänner i Sweden (klicka här för att besöka dem) som har peppat mig helt otroligt mycket de senaste dagarna för att våga mera. Ja, alla mina instagram vänner har bombaderat mig med så många fina ord att mina kinder hettar. Dessa brudar har bloggar i nejden, besök dem: honhonhonhon och hon. Gick väl sisådär kan jag känna faktiskt.


Men, det jag egentligen vill säga är, att detta är min kreativa hårtofs. Lite som idrottare har sin ritual före en prestation, så har jag min ritual för att köra igång min kreativa hjärnhalva. Lägga upp håret i en boll, och sen kör vi. Toimii, som vi säger här hos oss. Någon annan som vill dela med sig av något liknande? Snälla säg att det finns någon med något liknande iallafall.

Med detta inlägg känner jag även att det är dags att sparka liv i min kategori mental träning så småningom. Det gör ju så gott att utmana sig själv. Oberoende vem vi är så behöver vi en utmaning för att utvecklas. Därför är det även så viktigt att våga släppa sina rutiner. För de kan göra oss lite blinda ibland och stänga dörrar med nya världar som bjuder på nya möjligheter.

Nu skall jag ut på en tur med Molly. Hon ska få välja en helgbukett till oss från Infjärdens blombutik. Den lilla loppan, alltså. Bäst i världen vill jag påstå.

Önskar er en trevlig helg, våga mera - för din egen skull.

Tiesin jo alussa kun aloitin blogini mikä tulisi olemaan minulle helppoa, ja mikä taas vaikeaa. Tänään päätin ystävieni kannustuksella ylittää itseni ja astua ulos mukavuudenalueeltani. 

Ihanaa viikonloppua!

7 kommentarer:

 1. Fina fina Nina! Du är vackrare än du förstår! Du har en naturlig skönhet och behaglig personlighet. Och du är på god väg att våga mera för din egen skull ;-)

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Jag beundrar dig för att du tror på dig själv och vågar göra det du drömmer om och vill! Dessutom tycker jag att du tar väldigt snygga bilder ;) Lycka till med allt vad du åtar dig :) Kram Sofia.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Tack för fina orden. Jag säger detsamma, och lycka till med euroviisu spinningen! (skulle annars delta men har lite svårt just med den schangern ;) Kram!

   Radera
 3. Hej,
  roligt att se hur du ser ut. Blir ett ansikte bakom texterna. Jättefin är du. Jag känner likadant, undviker att visa mig själv här på bloggen.
  På tal om din kreativa tofs, min är musik. Av musik kommer jag igång.
  Linnéa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Linnéa, och jag utmanar dig att visa dig i din trädgård nån dag då det känns så :) Musiken altså, glömmer faktiskt bort den och vilken effekt den har. Skall nog ta vara på det också tror jag bestämt! HÄrlig söndag till dig!

   Radera
 4. Fina, fina du! Klart att du ska våga ta klivet. :)

  Kram Linda

  SvaraRadera