tisdag 1 oktober 2013

Underbar korg.

Åh hej vilken paus det blev med bloggandet!! Men ibland bliir det bara så. Vad pysslar ni med? Krattar löv? Myser med stora tekoppen och ser på film? Ja tack till båda alternativen här alltså! Fniss. Vi har kört marathon race i familjen med att vara sjuk. Tänkte att vi tar ALLA höstsjukdomar nu på en gång. Så nu har vi det överstökat men det har tagit sisådär en månad. Nu endast en liten donna kvar, som snörvlar och snörvlar. Älskade lilla plutt, skulle nog ta det på mig själv om jag kunde... 


I hallen har jag placerat korgen som blev ett av de fina fynden efter Juthbacka i augusti. Tack till Hanna som fyndade denna goding till mig (puss o kram). Den sväljer nu en hel hop av raggsockor som gäster och familjen använder. Det är även en häftig mojäng att gömma mystiska saker i tycker vår dotter Molly. Olivträden fick flytta in från entrén och hoppa in i en säck. Ni minns väl att hallen är en av de viktigaste ställen i hemmet att ta hand om lite extra? Bara plocka in en kvist och tända några ljus om kvällarna..

ojojoj vad jag älskar våra inte perfekta spegeldörrar, lister och karmar i detta hus. Lite charmigt slitna som ger en sådan härlig inbyggd känsla av liv och värme i hela huset. 

Önskar er en härlig första oktober!!

6 kommentarer:

 1. Men så himlans fint! Förstår att ni blev kära i huset. Älskar dörrarna! Hoppas lillfia blir frisk snart.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Ser härligt ut! Önskar att vi också hade ett fönster in till farstun, men det är tyvärr inte möjligt :(

  SvaraRadera
 3. Det ser kanonfint ut! En riktigt go oktober till dig också!

  SvaraRadera
 4. Dörrarna är jättefina. Och farstun som är ljus känns välkommnande.
  Har jag missat det eller har du visat ert hus liksom mera helheter och så?

  SvaraRadera
 5. Korgen ropade Niiina! Blev ju perfekt där! Lycka! 😊💛 /h

  SvaraRadera