måndag 26 augusti 2013

Frågor om feng shui och utbildning.

Jag får ofta, väldigt ofta, frågor om min utbildning så idag tänkte jag passa på att berätta lite om vad min resa. Jag är ju magister i utvecklingspsykologi i grund och botten. Därav intresset för välmående, mental träning och egentligen allt vad som har med vårt välmående att göra och speciellt de områden vi kan påverka själva (och de är ju rätt så många!).

bild lånad här

Någonstans på vägen när jag sökte min egna grej att komplettera psykologin med blev jag otroligt sugen på att studera något där den kreativa sidan fick utvecklas. Jag var inte intresserad av vilken kreativ utbildning som helst utan specifikt något med välmående och omgivning tillsammans. Jag kände verkligen att jag vill veta ALLT vad som finns där ute inom ämnet (som jag då inte ännu visste att var feng shui.) När jag sedan hittade utbildningen som innehöll inredning, omgivning och välmående utifrån den asiatiska filosofin visste jag att this is it. Susanna Utbult som drar utbildningen i Göteborg (där studerade jag) och Stockholm har även bakat in personlig utveckling i utbildningen och detta som helhet var den bästa satsningen jag någonsin gjort i mig själv. Så ja, jag rekommenderar verkligen varmt denna utbildning och jag svarar mer än gärna på frågor om den. 

Kanske Susanna och jag en vacker dag drar en hel utbildning  i feng shui tillsammans här i Österbotten. Man vet aldrig, blink blink ** Visst är det konstigt hur mycket mera vanligt det är med feng shui i Sverige? Jag är fortfarande förbryllad.

Idag jobbar jag vidare med kursen feng shui i hemmet som jag håller den 10.9 och 17.9 i Korsholm (kvällstid). För mera information om kursen kan ni maila mig. Ännu finns det platser! Mail där till höger.

Ha en härlig måndag, fina ni.

4 kommentarer:

 1. Kom till Nyland också och dra några kurser, vetja :)
  Linnéa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Linnéa! Det skulle ju vara hur roligt som helst.

   Lägger bakom örat! Hör av dig om du har någon idé ;)

   Kram Nina

   Radera
 2. Jee, kul om den blir av. Jag har anmält mig när jag inte hade möjlighet att komma på den tidigare föreläsningen. :) Ser så framemot kursen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jätte kul att våra tider äntligen passa ihop!

   Då ses vi snart!

   Kram Nina

   Radera