måndag 17 juni 2013

En glimt av köket.Tjoo måndag!
Måndagen har startat med en hel del jobb för mig här i Finlands soligaste stad. Planering inför hösten har tagit full fart och jag trivs som fisken i vattnet! Som utlovat följer några bilder från köket idag. Vad har hänt här då? Hyllan som jag fått av fina mommo har fått ett lager av färg, medan hyllplanen lämnade obehandlade för att skapa lite kontrast mot det ljusa som hyllan fylls av. Hyllan genomgick även en rensning och där står nu endast sådant som jag vill ha framme. Enklaste sättet att skapa feng shui i hemmet - omge dig med saker du tycker! Naturligt är känslan som jag vill ska vara genomgående i vårt hem. Ny köksbelysning har mannen i huset skruvat upp - helt frivilligt. Det är lycka det, eller hur girls??

Ha en fin måndag!

.

Helloo! Kuten jo perjantaina lupasin, tulee nyt kuvia keittiöstämme. Maalasin mummulta saadun hyllyn vaaleammaksi, mutta tasot saivat jäädä tummemmaksi jotta kontrasti vaaleisiin kippoihin ei häviäisi kokonaan. Uusi valaisinkin sai paikan meidän keittiönpöydän yläpuolelta, kiitos rakkaan mieheni.

Aurinkoista loppupäivää!

8 kommentarer:

 1. Lika fint överallt hemma hos dig. Gillar att kika in här. :)

  Mattan från IKEA i natur fungerade tyvärr inte alls i vardagsrummet då den hade nästan exakt samma nyans som vårt golv. SÅ tråkigt med eklaminat som drar åt det gula hållet. :(

  Däremot har jag piggat upp rummet med två gröna växter idag. Kändes läskigt att köpa hem växter igen nu när jag inte har haft det på många år.;)
  Den ena fick stå på golvet i vardagsrummet i min mormors gamla bruna höganäskruka som fick komma fram ur förrådet och den andra fick stå i fönstret. Kändes genast mer ombonat. Tack för alla tips du gav i mailen. :)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Hej Linda!

  Äsch vad tråkigt med mattan!!
  Kanske den perfekta mattan med ljus bas
  och endast små detaljer av jordnyans dyker upp
  när du minst anar det! Hope so :) (Då blir det naturligt att plocka
  in lite jordiga murriga kuddar också till soffan.
  Ett höstprojekt kanske!? ;)

  Det gröna blev superfräscht! Vilken härlig resa ni har haft också.
  Ha en fin kväll, kram

  /Nina

  SvaraRadera
 3. Så fint ni har det Nina..:-)
  Hoppas att allt är bra med dig & din familj.

  Kram Susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla :)

   Kram till dig Susanne!

   Radera
 4. Helt klart lycka ;) Vad fint det blev när du målade om hyllan - det behövs oftast inte mycket mer än lite målarfärg för att göra en större förändring ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lycka kan vara så många olika saker, hehe!

   Tack snälla. Målburken är framme lite väl ofta här hos oss :)

   Kram till dig Ullis!

   Radera