måndag 10 juni 2013

Anybody out there?

Det blev måndag igen och stackars bloggen har lämnat helt utan uppmärksamhet. 

Hoppas ni mår bra och nju-u---u-ter av sol och sommar! Själv är jag helt upp och ner efter en resa till England för att fira våra vänners bröllop. Fick en sådan kick att en dag planera ett eget bröllop när jag fick uppleva något så fint. Ceremonin avslutades med Bob Marley, behöver jag säga att vi kände oss som hemma. Själv uppskattar jag traditioner men det är så uppfriskande med något nytt! Varnade brudparet att jag kommer att kopiera deras ideér en vacker dag, blink blink*. Jag bokstavligen bombaderar mina instavänner (flåt) med bilder därifrån så kolla om ni vill.Här hemma försöker jag hitta mina rutiner och komma ihåg var jag avslutade min jobbvecka för flera dagar sedan. Köket fick fungera som mitt offer denna gång (har alltid ett behov av att flytta på saker när jag har varit borta) och genomgå en liten förändring imorse när vi väntade på att våra saker skulle bli hemkörda från flygfältet. Vår borttappade väska med dator, kamera, kläder.. you name it. Som tur kom den fram till slut.Jag tar alltid hem vykort när vi är ute och reser och skriver några rader bakom. Så fint minne och jag har ju lite älsk för att missbruka eltejp, nå vilken tejp som helst egentligen men hittade endast denna imorse.  Denna gång fick jag välja vykort och då blev det ingen Hello Kitty som det oftast blir nuförtiden, hihi. Molly är i en katt - prinsess period. Minsann. och en och annan kissemiss och prinsessbild lär dyka upp där bredvid ikväll och det är helt okey, men fröken får vara kreativ och göra det själv. Jag får fråga lov om jag får fota slutresultet sedan, hihi.


Ha en fin början på veckan darlings, så ses vi snart igen!

.


Pieni miniloma yllätti (tai ei oikeastaan yllättänyt, mutta ajanpuute yllätti minut ainakin) 
ja blogi jäi ilman huomiota. Kävimme viikonlopun aikana Englannissa ystäviemme häitä viettämässä ja nyt rutiinit pitäisi taas löytää. Sillä aikaa kun aamulla odotimme kadotettua matkalaukkuamme keittiö sai olla muutoskohteena tällä kertaa. Ostan yleensä postikortteja matkoilta ja kirjottelen muistoja taakse. Hauskaa puuhaa, suosittelen! Vähän teippiä ja se toimiikin hetken aikaa oivallisena kiintopisteenä seinällämme. Aurinkoista viikon alkua!8 kommentarer:

 1. Vad härligt med ett bröllop som ger sån inspiration. Gillar verkligen idén med att köpa vykort och skriva och spara som minne.

  Kram Victoria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Victoria!

   Jätte roligt att höra!

   /Kram Nina

   Radera
 2. Det var så vackra bilder från bröllopet så de behöver du verkligen inte be om ursäkt för!

  Kram Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lena!! Va roligt att höra.

   /Kram Nina

   Radera
 3. Ihania kuvia ja kivoja ideoita! Voi Englantiin olisi niin ihanaa päästä :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Englanti on niin mahtava, suosittelen.

   Kiitos!

   /Nina

   Radera
 4. Så fina bilder du visar!! Och låter helt fantastiskt, bröllopet du varit på!!

  Hoppas du har en fin kväll!
  kram fredrika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tuusen tack Fredrika!!

   HA en fin dag.

   /Kram Nina

   Radera