torsdag 2 maj 2013

Att jobba hemifrån.

Jag har nu officiellt jobbat hemifrån i en månad. Har i och för sig gjort det de två senaste åren. Men visst känns det annorlunda med eget företag. Kan verkligen klia mig i huvudet ibland och fråga mig själv hur det blev såhär. 

De fina stunderna ser ut som på bilden nedan. Lunchpausen innebar  idag att sätta de inköpta blommorna i krukor. Att varje dag skulle se ut såhär är väl kanske önsketänkande! Fniss. Men absolut något att sträva till. Försöker tränga in sådana supersnabba sysslor i min dag med gott samvete. Vet inte ännu om jag har kommit så långt, samvetet gnagar ibland - men någon dag kanske jag lär mig.


Visst är krukan finfin? Pampig men inte för mycket. Trappan behöver oljas och kommer att bli brunare och krukan kommer komma mera till sin rätt. Älskar att ha sådana små måsten på min lista. Som att olja trappan och köpa kuramattor. Yes, vardagssysslor som bäst - som får lämna till min lediga dag.

Finfina torsdag.

Kotikonttorin hyvät puolet näkyvät kuvassa. Lounastauolla sain istuttaa eilen ostetut kukat ruukkuihin. Yritän tehdä tällaisia iloisia pieniä arjen askareita aina kun pystyn - omatunto vain vaanii sen jälkeen. Uskon kuitenkin että se antaa sen pienen energialatauksen jonka tarvitsen tähän uuteen yrittäjän elämääni.

Perjantai on jo ovella, mutta nyt ihanaa torstaita!

2 kommentarer:

 1. Jättefin krukor. Passar ju med alla sorters blommor. Har själv en tid jobbat hemifrån och visst finns det fördelar med det men också nackdelar som med allt. Sakna ibland sällskap.
  Ha det bra.
  Linnéa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, sällskapet! Är nog det jag saknar mest också. Speciellt efter att ha varit hemma med vår Molly före detta. Men det är som du säger, på gott och ont!

   Ha det bra Linneá!

   Radera