onsdag 13 mars 2013

Vad gör du, egentligen.

Jag får många gånger -in real life- frågan om vad jag egentligen gör om dagarna. Det är väl kanske skäl att reda ut den saken. För tillfället är jag ännu studerande, men bara någon vecka till. Därefter ändras mitt status till egenföretagare på heltid för obestämd tid, och ja, det är ju precis det som sväljer en hel del av min tid just nu. Bara att säga det högt är nytt, skrämmande och på samma gång något så underbart att jag knappt kan andas.

Idag jobbar jag t.ex. med mitt certifieringsarbete som skall till Susanna Utbult som är min utbildare i Göteborg. För att bli certifierad feng shui konsult gör man ett slutarbete där tre konsultationer och även andra uppgifter ingår.

Idag innebär mitt jobb något så roligt som att analysera inredningsbilder. Att bryta ner lyckade och mindre lyckade inredningar i små bitar, för att bygga upp dem igen med hjälp av de olika verktyg som man använder sig av i feng shui är min uppgift. 

Det är alltså  vad jag gör idag, imorgon troligen något helt annat. 


På hemmafonten är det ganska lugnt med förändringar. 
Allt behöver liksom landa en stund nu känns det som.MEN en sak måste jag slänga ur mig idag,
 kolla effekten nedan av det ljusa lila mot det svarta. Jag får gåshud!På bilden har vi tre element representerade: metall, vatten och trä. För en komplett cirkel krävs två element till. Men, redan med tre element som följer varandra i fem elements cykeln får man en rätt så balanserad helhet som iallafall tillfredsställer mitt behov av estetik för en stund. 


Monesti saan kysymyksen -oikeassa elämässä- mitä oikeesti teen päivisin. Niin eiköhän selvitetä se nyt, hihi. 

Tänään esimerkiksi kirjoitan lopputyötäni Göteborgiin. Työ ei tunnu ollenkaan rankalta kun tehtäväni tällä hetkellä on selata sisustuslehtiä ja tehdä muutoksia erilaisiin sisustustyyleihin jotka tekevät sisustuksesta harmonisemman ja viihtyisämmän. Tällä hetkellä olen vielä opiskelija, mutta jo parin viikon sisällä aloitan oman yritykseni toiminnan, aika jännittävää, ja hyvinkin aikaa vievää toimintaa tässä vaiheessa. 

Kotona tällä hetkellä ei tapahdu sen kummempaa, ihailen tässä vaan violettia väriä mustan kaverina. I-h-a-n-a.

1 kommentar: