torsdag 27 december 2012

I feel like dancing.


Var sitter du helst i ditt vardagsrum? Finns det en fåtölj hos er som alla vill sitta i?


Eller finns det en plats som alltid lämnar tomt?

Sköna hem 2011


Speciellt på en plats där det finns mycket folk och många okända ansikten söker de flesta ett ställe där de har kontroll över utrymmet och därmed också över situationen. Men, detta sker även i vanliga vardagliga situationer. Även hemma hos oss alla. Möbleringen är A och O för ett välfungerande hem som både man själv och de flesta andra trivs i.

Nästa gång ni får besök kan ni i smyg analysera er egen möblering. Ni märker kanske vad som gör att en plats inte är speciellt lockande?

Den delen av ett hem som påverkar vårt omedvetna är så spännande! (Jag får gåshud, fniss) och igen kommer vi tillbaka till vad feng shui egentligen är. Ett hem som har "it". Det som ingen riktigt kan sätta fingret på. Men oh my,  det känns! Jag veet att min fina Feng shui familj i Sverige håller med om detta. Jag saknar er, hur mår ni?

Det som man klarar av ganska lätt är att konstatera vad som är fel. Men att känna efter vad som är rätt kräver lite mera aktivitet i knoppen. 

Det är perfekt väder för att möblera om ikväll här i Vasa (För mycket snö och för många yra reashoppare för att ta sig ut) JA, snön måste tyvärr skottas, men sen på med lamporna och ta en tur med era möbler. Det kan bli fel, men det kan också bli rätt. 

Våra möbler har landat efter sin sista vals. Så jag finns nu här, för era möbler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar